آنچه باید در مورد مضرات اینترنت 5G بدانید

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

⭕️ آنچه باید در مورد مضرات اینترنت 5G بدانید

سازمان غذا و دارو ایالات متحده آمریکا موسوم به FCC از سال ۱۹۹۶ تا کنون استاندراهای ایمنی تلفن همراه را مورد انتقاد قرار نداده بود اما حالا و پس از ظهور 5G ، این سازمان با انتقاد از خطرات نسل پنجم اینترنت در صدد بروز رسانی برخی از قوانین خود برآمده و به دنبال تعیین استاندارهایی جدید برای میزان آهنگ ثابت جذب(SAR) برای هر گوشی هوشمند است. SAR در واقع بیان‌کنندهٔ میزان انرژی الکترومغناطیسی جذب شده توسط بدن انسان از تلفن‌های همراه است که واحد آن «وات بر کیلوگرم» است.

در ادامه با طرح سوالاتی در مورد 5G و پاسخ به آن‌ها تلاش می‌کنیم تا به نوعی قطعیت در سلامت یا عدم سلامت جدید‌ترین نسل اینترنت دست پیدا کنیم:

مشکل اصلی سیگنال‌های سلولی چیست؟
به طور کلی امواج رادیویی در اثر تابش انرژی از هر منبعی ایجاد می‌گردد. حتی انرژی منتشر شده از بدن انسان نیز در مواردی حاوی امواج رادیویی است. نکته حائز اهمیت در مورد امواج رادیویی مضر و آسیب‌زا بودن برخی از آن‌ها است. تابش‌هایی با طول موج بلندتر فرکانسی کوتاه‌تر داشته و به زبان ساده‌ آسیب کمتری به موجودات زنده می‌رسانند و تابش‌هایی با طول موج بلند‌تر دقیقا بالعکس عمل کرده و آسیب‌زایی بیشتری دارند. دانشمندان برای تفکیک بهتر این تابش‌ها، آن‌ها را به دو دسته یونیزه و غیر یونیزه تقسیم کردند.

در نسل سوم و چهارم اینترنت همراه از تابش‌های غیر یونیزه که توانایی آسیب به بدن و شکستن پیوندهای شیمیایی DNA ندارند، استفاده می‌شد. این تابش‌ها در اینترنت 5G نیز در دسته غیر یونیزه قرار گرفته و توانایی آسیب به سلول‌های بدن را ندارند. آزمایش‌های متعدد روی دستگاه‌های مصرف کننده و تولید کننده 5G مانند مودم‌های WiFi و اسکنرهای امنیتی فرودگاه‌ها از هرگونه امواج آسیب زننده عاری هستند.

آیا تابش‌های تلفن همراه باعث سرطان نمی‌شود؟
پاسخ این سوال از پیچیدگی‌های بسیار زیادی برخوردار است و نمی‌توان با قاطعیت به آن جواب داد. چکیده هزاران مقاله تحقیقاتی در زمینه آسیب‌های تلفن همراه در دو دهه اخیر نشان داده است تابش‌های تلفن همراه می‌تواند علتی برای بروز سرطان، بیمارهای دیابتی و التهابات مغزی باشد. اما با این وجود عده‌ای هنوز با دیده شک و تردید به مستندات این تحقیقات می‌نگرند.

جاناتان سامت پزشک مختصص و مدرس علوم بهداشت فناوری در دانشگاه کلورادو طی تحقیقی که در سال ۲۰۱۱ میلادی انجام داده بود تابش‌های حاصل از گوشی‌های تلفن همراه را مضر و سرطان ‌زا بیان کرد. او این تابش‌ها را تنها منحصر به گوشی ندانست و دستگاه‌های تولید سیگنا‌ل‌های اینترنتی را نیز آسیب‌زا عنوان کرد.

سازمان ملی سم شناسی آمریکا نیز طی آزمایشی روی موش‌های نر با قرار دادن این حیوانات در معرض تابش‌های شبکه 2G و 3G اینترنت همراه نتایج جالبی را بدست آوردند. این تابش‌ها سبب رشد تومورهای سرطانی در بدن موش‌های نر حاضر در این آزمایش شدند. اما هنوز به طور کامل مشخص نیست تابش‌های 2G، 3G،4G و 5G سبب آسیب به بدن انسان می‌شود یا خیر؟ گفتنی است سازندگان تلفن همراه وجود هرگونه آسیب برای سلامتی کاربران در امواج 5G را رد کرده‌اند.

✍️ پ . ن : بله! ماست فروش نمیگوید که ماستش ترش است… همینطور محققین و متخصصین وابسته به شرکتهای فناوری و دیجیتالی

https://www.yjc.ir/fa/news/6980663